Druk bezocht optreden in Ospeldijk bij de Peelsessies


Internationale vrouwendag in de Reigerhorst in Nederweert-Eind


Carnavalsmis 2019 Liessel

Impressie van het optreden bij de peelsessiesDAF-familidag

 

Harry verlaat de groep

Onze Harry wil meer tijd gaan spenderen aan andere dingen en verlaat helaas de groep. Het komt niet onverwacht want hij had al tijdig aangegeven na de Carnavalsmis er mee te gaan stoppen. Harry bedankt voor de gezellige jaren van samenwerking.

Optreden bij "t Plekske

Ne Goeie Aovend

Op zaterdagavond 4 november organiseerde KiekOnsUs een spetterende Goeie Aovend met medewerking van o.a. de Liesselse verenigingen Just4Fun,en Zangroep Chanterelle, Toneel vereniging De Plankeniers en DJ Timmetie.

Het was een gezellige boel en voor herhaling vatbaar

Een erg winderig openlucht concert bij molen "de Volksvriend" in Liessel

 

Carnavalsmis 2017

Carnavalsmis 2017

Iedereen was het er over eens, dit was muzikaal de beste mis van de laatste jaren. De zanggroep wordt met het jaar beter en ook komen er nieuwe nummers in het repetoitre van de mis zelf. Uiteraard blijft het lijflied van de Carnavals vereniging de Kei natuurlijk in het programma. De groep kreeg de handen op elkaar van het kerkvolk met het nummer van Frans Bauer "Weet dat het zonnetje schijnt". Het werd heeeeel stil bij Halleluhja. Het onze vader werd steviger en met een up-tempo neergezet. De Prins en Prinses en hun aanhang bedankte de zangroep met een staande ovatie en na afloop werd de vereniging uit geleide gedaan met het lijfleid "t gi skon bai de kei".

Repetitie 2016

Opname gemaakt in het repetitiehonk in Milheeze waar elke maandag de muzikale noten ingestudeerd worden.